Gratis verzending! Next day delivery!

VERSE vis GEKOELD thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt.

/visbox/vis-in-de-box-vers-3.jpg

1. KIES JE VIS
Kies een van onze visboxen, selecteer welke zes visproducten je lekker vindt en stel je vispakket samen. Bestel en vul je gegevens in, selecteer een bezorgdatum die je uitkomt en reken af met iDeal.

2. MET DE GROOTSTE ZORG KLAARGEMAAKT
Na ontvangst van je bestelling gaan wij aan de slag. De vis die je gekozen hebt wordt op ambachtelijke wijze gefileerd, geportioneerd en vacuüm verpakt zodat deze klaar is om te bereiden, koelen of in te vriezen.

3. WIJ BEZORGEN 4 KEER PER WEEK
Bestel
je Vispakket op maandag t/m donderdag voor 23.59 uur dan bezorgen wij deze gratis de volgende dag bij je thuis. Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag voor 23.59 uur dan verwerken wij je bestelling de maandag erop volgend. Een Visbox cadeau geven? Geef dan het bezorgadres op bij het bestellen en wij zorgen voor de glimlach.

4. GRATIS GEKOELDE VERZENDING
Wij verpakken elke VIS IN DE BOX zorgvuldig met de hand, waarna deze gekoeld bij je thuis wordt bezorgd. Hiervoor gebruikt Vis in de Box professionele koelelementen.

/VisindeBox_4.jpg"

5. FLEXIBELE AVONDBEZORGING
Jouw Vis in de Box wordt tussen 17.00 en 22.00 uur door Trunkrs bezorgd. Deze koerier is gespecialiseerd in food transport. Je ontvangt op de dag dat je bestelling geleverd word tussen 15.00 en 16.00 uur via e-mail een track & trace code van Trunkrs zodat je eenvoudig jouw bestelling realtime kunt volgen. 

6. AAN DE SLAG
Open je Vis in de Box en ga aan de slag met het bereiden van smaakvolle verse vis. Culinaire inspiratie vind je op onze pagina recepten.

Vis in je box?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Let's get social

Voor acties en inspiratie!

Top