Gratis verzending! Next day delivery!

Visboxen

Maak zelf een keuze uit 6 visproducten per Visbox. Kies uit kwalitatief hoogstaande, verse vis en stel zelf je vispakket samen.

Bestel op maandag t/m donderdag voor 23.59 uur en ontvang je Visbox de volgende dag gratis gekoeld thuis.
Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag voor 23.59 uur dan verwerken wij je bestelling de maandag erop volgend. 
Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

WIL JE MEER DAN 6 VISPRODUCTEN IN DE BOX?

Neem dan contact met ons op.
Onze specialisten maken graag een maatwerk box voor je aan.

/visbox/vis-in-de-box-vers-2.jpg

Verse vis

AMBACHTELIJK VERWERKT EN VACUÜM VERPAKT

De verse vis van Vis in de Box wordt op ambachtelijke wijze gefileerd, geportioneerd en vacuüm verpakt zodat deze klaar is om thuis te bereiden, te koelen of in te vriezen. Kies je favoriete box, stel je vispakket samen en wij bezorgen deze gekoeld bij je thuis wanneer het jou uitkomt.

In de box

VIS IN DE BOX. Onze box met bekende en heerlijke verse vis. Wat dacht je van zalmfilet, kabeljauwfilet, scholfilet, sliptong, gamba’s of misschien wel een kreeftensoep? Ga naar Vis in de Box.
 
EXCLUSIEF IN DE BOX. De naam zegt het al, een box met onze exclusieve vissoorten, zoals zeewolffilet, snoekbaarsfilet, kabeljauwhaas, gerookte palingfilet, coquilles of een gerookte palingsoep en nog veel meer. Ga naar Exclusief in de Box.

/visbox/visbox-1.jpg"
/visbox/vis-in-box-12.jpg

BBQ IN DE BOX. Bestel je vis voor de barbecue! In deze box kun je kiezen voor heerlijke gamba's, dorade, zeebaars of wat dacht je van BBQ paling en natuurlijk ook keuze uit een lekker speciaalbiertje Whitebait van brouwerij de Kromme Haring en zelfs zeewier chips! Ga naar BBQ in de Box.
 
ZALM IN DE BOX. Een box met een selectie van onze verse en gerookte overheerlijke zalm. De zalm komt bij kleine familiebedrijven uit Noorwegen vandaan. Zalmfilet van de beste kwaliteit. Ga het proeven! Ga naar Zalm in de Box.

Vis in je box?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Let's get social

Voor acties en inspiratie!

Top