Gratis verzending! Next day delivery!

VERSE VIS OP AMBACHTELIJKE WIJZE VERWERKT. Wij zijn vis in de box

/VisserijAlkmaardermeerDilvis.jpg

VIS IN DE BOX werkt exclusief samen met Dilvis. 

Dilvis uit Akersloot werkt al sinds 1884 met vis en weet wat kwaliteit is. Het familiebedrijf is momenteel in handen van de 5e generatie. Bij Dilvis wordt er op een ambachtelijke, doch zeer hygienische wijze gewerkt. Het fileren van de meeste vis wordt met de hand gedaan. In binnen- en buitenland wordt er vis van hoogstaande kwaliteit geleverd aan sterrenrestaurants en exclusieve viswinkels. Zij streven altijd naar de beste smaak en service en de naam Dil is een begrip in de wereld van vis. De specialiteit van Dilvis is vis roken en dat wordt al sinds jaar en dag ambachtelijk gedaan. De Vis in ónze Box is uniek en dat zul je proeven. Lees hier meer over Dilvis.

ONZE MISSIE
Met onze verse vispakketten maken wij het verschil in aanbod, kwaliteit en werkwijze. Met aandacht verwerken we onze vis ambachtelijk. Ook houden wij natuurlijk rekening met het seizoen en de natuur en kopen we waar mogelijk vis met MSC keurmerk. Ons uitgebreide assortiment bevat kwalitatieve visproducten en schaaldieren die ook geleverd wordt aan sterrenrestaurants en exclusieve viswinkels. Lekkere en gezonde visproducten vers verpakt in een box en binnen één dag gekoeld thuisbezorgd tegen een eerlijke prijs.

/visbox/vis-in-de-box-over-ons.jpg"
/visbox/visbox-9.jpg

ONZE VIS(IE)
Iedereen in Nederland laten genieten van al het gezonds wat vis te bieden heeft. Weten waar je vis vandaan komt. We leveren vis van hoge kwaliteit die op een ambachtelijke wijze zijn verwerkt. Met het brede aanbod van vispakketten maakt VIS IN DE BOX het mogelijk voor iedereen om meer vis te eten. Vier boxen, vers verpakt met een keuze uit ruim 50 visproducten. Wij willen gezondheid, genot en inspiratie bieden aan consumenten die thuis met verse kwaliteitsvis een culinaire en heerlijke maaltijd willen bereiden.

Vis in je box?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Let's get social

Voor acties en inspiratie!

Top