Gratis verzending! Next day delivery!

Kwaliteit in een box

Vis van hoogstaande kwaliteit sinds 1884.
VIS IN DE BOX werkt exclusief samen met Dilvis. Dilvis vestigde zich in 1884 in Akersloot en is inmiddels in handen van de 5e generatie. Bij Dilvis wordt op een ambachtelijke wijze gewerkt en het fileren van de vis wordt met de hand gedaan. In binnen- en buitenland wordt er vis van hoogstaande kwaliteit geleverd aan sterrenrestaurants en exclusieve viswinkels. Zij streven altijd naar de beste smaak en service en zijn een begrip in de wereld van verse vis. De specialiteit van Dilvis is paling en zoetwatervis, maar ook zeevis is sinds jaar en dag onderdeel van het assortiment.

Alle producten worden op een ambachtelijke manier verwerkt. Er wordt vuur en eikenhout gebruikt en fileren van de vis gebeurt met de hand. Alle producten van Dilvis worden geleverd in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarmee is de naam Dil een begrip een de wereld van vis en wordt er altijd gestreefd naar de beste smaak en service.

 

/visbox/visbox-3.jpg"
/visbox/visbox-8.jpg

kwaliteit & duurzaamheid

Wild gevangen in de Noordzee, Alaska, Nederlands binnenwater of aquacultuur uit Noorwegen en Griekenland. Zalm van kleine familiebedrijven uit Noorwegen en de beekridder uit de Arctische wateren van IJsland.

Bij VIS IN DE BOX leveren wij vis van hoge kwaliteit die op ambachtelijke wijze wordt verwerkt. Wij houden rekening met het seizoen en de natuur en kopen, waar mogelijk, vis met MSC of ASC keurmerk. Onze paling is ESF en SEG gecertificeerd.

Vis in je box?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Let's get social

Voor acties en inspiratie!

Top